15000 Ft ajándék promóciós kód a Google Adsben? Mondom az apróbetűt

Minden KKV álma, a jó marketing. A Google pedig igazi altruista, megdob 15000 magyar forint hirdetéssel, ha tudod, hogy hogy csináld!

74634652_2964527717105097_2818259429697257472_n.jpg

1. Legyen cél

A marketing nem működik cél nélkül, márpedig ha kisvállalkozó vagy, biztosan van határozott célod. Szeretnéd, ha emberek:

  • felhívnának, hogy a szolgáltatásod részleteiről érdeklődjenek
  • vásárolnának a webshopodban
  • vásárolnának a boltodban
  • csinálnának valamit

Nem tudod, hogy mi lesz a vége? Akkor legyen a cél a teszt. A lényeg, hogy folyamatban gondolkodjunk, tudjuk, hogy mit szeretnénk, próbáljuk magunkat a célközönség helyébe képzelni, vezessük végig az elménket, a saját internetes jelenlétünk alapján a folyamaton. Meglátja a hirdetést, kattint, körülnéz, testszik neki, és vásárol/telefonál/csinálja amit kell! 

2. 14 napnál nem régebbi fiók

Bizony, az ajándék a kezdők bevonására szolgál, szóval, ha már hirdetsz, akkor ez most nem neked szól (hacsak nem csinálsz az ajándék pénz kedvéért új fiókot), de ha új vagy, akkor hegyezd a füld, lököm az infót a pajeszod mögé.

Szóval, a lényeg, hogy a Google EZEN A LINKEN ad egy 15000 forint értékű kupont. Próbáld ki, a számlázás, fizetési módok, promóciós kódok részen tudod beváltani a fiókodban. Nem kell azt várni tőle, hogy egyből milliárdos leszel, de az első havi költségeid, és a "tanulópénzt" fedezni fogja.

3. Minimum 5000 Ft

Igen, az apró betű, itt lakozik az ördög. A Google, a világ egyik leggazdagabb cége nem osztja boldog boldogtalannak az ingyenpénzt. Ad, de cserébe el is vár tőlünk valamilyen mértékű elköteleződést. Ez a Google szerint, itt Kelet Európa boldogabbik végén 5000 forintot jelent, és kapsz vissza háromszor annyi értékű hirdetési felületet. Fair trade szerintem, (aki szerint meg nem, az ne hirdessen a Google Adsen).

Ha érdekel a téma írj nekünk a magyarkkv@gmail.com címre, és segítünk!

 

A Google legyen veletek!